Z divadelních prken II. aneb tipy zdarma!

posted under by Jita
Abych dostála svému slovu a konečně zapropagovala divadlo Ypsilon, nabízím několik tipů na opravdu dobrá představení z jejich repertoáru:
Nové představení Nadsamec Jarry, pro všechny kteří mají rádi absinth, erotiku, patafyziku a atmosféru francouzských kabaretů minulého století!! Mimořádně vtipné, mimořádně přesné.
Hrají v hlavních rolích Petr Vršek, Roman Mrázik a Bára Popelková, sekundují mnozí další! Režíruje Jirka Havelka.
K shlédnutí 4.dubna, 11. dubna, 10. května, 24. května a 27. května vždy od 19:30
Cena vstupenek od 170,- do 230,- Kč.
Drama v kostce, stálice na repertoáru, hlásá, že"Divadlo je vždy něco mezi barem a estetickým tvarem." Čtyři náhodně vybrané postavy chycené v prázdném prostoru rozehrají symfonii divadelního umění, vtipu a zákeřnosti. A nebude to jenom jako! Hrají: Petr Vršek, Jiřina Mencáková, Daniel Šváb, Andrej Polák. Režíruje Jirka Havelka.
K vidění 25. dubna, 23. a 28. května na Malé scéně Ypsilonky.
Cenový hit za pouhých 90,- Kč!!
Nůžky na drůbež, detektivně-psychadelická hra výrazného současného italského autora se zhmotnila na prknech Malé scény pod taktovkou mladé talentované režisérky Tamary Pomoriški. O čem to je?
"..Mám na parketách mrtvolu! Kdo to udělal? Udělal to Paolo. Kdo je Paolo? To je to...nevím. Jeden co tu byl... A co jsi dělal ty, když se ti zabíjeli v obýváku? Kafe. .."
Pravda je jedna, ale každý ji vidí jinak.
Hrají: Dan Šváb, Andrej Polák, Bára Popelková, Martin Bohadlo a Dan Čech.
Nechte se pohltit (su)realitou 12.dubna nebo 31.května
Za 90,- kaček.

0 komentářů

Make A Comment
top