Přátelé, kamarádi......

posted under by Jita
blíží se chvíle kdy opět budeme muset usednout do školních lavic...vyhlídka je to samozřejmě báječná, ještě báječnější je ovšem fakt, že krátce po začátku školního roku se BUDE konat expedice APALUCHA ! Neplánujte si proto nic na prodloužený víkend 26.-29.října létapáně 2006 (od čtvrtka do neděle). Expedice vyrazí směr severozápad a jejím cílem bude dobýt (nikoliv dobít) sídlo udatného rytíře, Vám jistě dobře známého, Ondry Popelky (kdo nezná,pozná..) ve vsi jménem Louka. Zde je několik zeměpisně-demografických faktů pro všechny případné účastníky:
1.)odjezd tam ideálně ve čtvrtek 26. 10. kolem poledne, upozorňuju předem, že doprava tam je komplikovaná, domluvte se kdo s kým pojede v autě, protože MHD tam samozřejmě nejezdí a nejbližší vlak/bus je v Mariánských Lázních. Vesnice se jmenuje LOUKA, okres Sokolov, kus od Bečova nad Teplou.
2.)chalupa je prostorná, optimálně vybavená, cca 4 ložnice, společenská místnost s krbem, kuchyně se sporákem, koupelna s tekoucí horkou vodou, plně splachovací záchod v domě, sauna, venkovní sezení, gril....tudíž NEBUDE naším cílem z ní udělat kůlničku na dříví!!!!vejde se tam celkem bez problémů 10 až 15 lidí.
3.)v chalupě se musí topit, jinak nám bude zima...takže pánové, namasírujte si svaly a počítejte s tím,že bude 100% potřeba nasekat dříví. Topit asi budem jen v kamnech nahoře a v krbu, takže všechny spací místnosti vytápěný nebudou....Teplé SPACÁKY S SEBOU!
4.)JÍDLO A PITÍ S SEBOU, nakupovat se tam okolo moc nedá, museli bysme jet do Mariánek, takže si přivezte všechno co potřebujete. Ledniček je tam dost.
5.)program: všeobecná veselice, můžeme si roztopit saunu (ano, bude se opět muset sekat dříví), vejdou se tam tak 2-3 lidi najednou, ale je to sranda, z pamětihodnodností kolem jmenuju hrad Loket, Bečov, origoš pramen Magnézie uprostřed lesa....nudit se určitě nebudeme. Pro hravé s sebou bereme Twister, Unno, Aktivity, badmington, fotčus míč, frisbee....
6.)odjezd zpět do Prahy v neděli 29.10. kolem 13:30, platí pro všechny.
7.) dejte vědět co a a jak aneb hlaste se dobrovolně: grilování (chcete/nechcete, kdo zařídí maso), pití (zařídí někdo sud???, jinak každej svý), doprava(udělejte čtveřice až pětice:-)), dobrovolný příspěvěk (vzhledem k tomu,že chata patří Ondrově mamince, která tudíž platí elektřinu, vodu a plyn, což všechno my chceme používat, navrhuju vstupní příspěvek 50,- Kč na hlavu, abysme jí trošku finančně ulehčili...nechte si to projít hlavou, myslim že to není zas tak moc peněz a je to hezký vstřícný gesto, navíc když se teplou vodou osprchuje 14 lidí, tak "vono se to nasčítá"...)
8.) sestava(zatím počítám s tim že jede): Danča, Jana, Štády, Klárka, Švícko, Pítr, Wendy, já a Ondra a nejspíš 2 Ondrovi kamarádi, možná i moje kamarádky Dany a Dag (někteří znají..)..jestli má někdo další zájem jet, dejte vědět, jinak myslim že chalupa bude plně vytížená.

Toť vše, další informace poskytnu na skype nebo se dohodneme v neděli na rozlučce se Zůzou.

2 komentářů

Make A Comment
top