Rychlej život, rychlá smrt

posted under by Danča
Půl sedmá večer, kavárna divadla DISK, jedno kafe a tuňákový sendvič a můj mobilní telefon se ještě nezastavil: "Dančo, dorazím tak kolem třičtvrtě...", "Přijdu později, kupte mi prosím lístek", "Znáte to, jak někam spěcháte a zrovna nejede metro 25 minut?", "Možná přijdu malinko později, tak mi prosím kup lístek" (pozn. toto jsou autentické výpovědi). Večer mohl začít…
Všechno to rozčarování z nedochvilnosti mých kolegů však opadlo s prvními tóny představení: "Člověče, zkus to, člověče, zkus to...". Po dlouhé době zase jedna z povedených věcí, která vás dostane. Zvlášť v těch částech hry, kdy poznáváte sami sebe a druhé… K pobavení i zamyšlení zároveň - zkrátka, tohle si nenechte ujít!
Nemůžu se ještě nezmínit o Karkulce, na kterou jsme se plni nadšení a energie poté přesunuli. Příběh sexy ženy s nakřáplým hláskem a velmi přiléhavými a krátkými šatičkami, kuřačky a alkoholičky v jedné osobě, která se snaží svými matematickými schopnostmi omámit vlka, aby ji nesežral… No, taky velmi zajímavý počin.
Byl to večer opravdu hodný zamyšlení... "Rychlej život, rychlá smrt..." - na tom opravdu něco bude...

2 komentářů

Make A Comment
top